Jens Jensen

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Maren Jensdatter

Jens Jensen

  • Ægteskab (1): Maren Jensdatter den 17. juni 1805 i Give kirke

  Notater:

Give sogns kirkebog, ægteviede 1805: Den 29 May mødte i Nyekirke præstegaard ungkarl Jens Jensen sidst tjenendis i Veyle og enken Maren (Jensdatter) af Nederdonnerup med forloverne Jens Nielsen og Niels Jensen af Oxenbierre og anmeldte at de ville indgaa ægteskab med hinanden, hvorfor de som forlovede blev indskrevne. Jens Jensen. Maren Jensdatter med ført pen. Jens Nielsen ligesaa. Niels Jensen. Copulerede den 17. Juni.

Jens blev gift med Maren Jensdatter, datter af Jens Andersen og Johanne Nielsdatter, den 17. juni 1805 i Give kirke. (Maren Jensdatter blev født i 1757 i Oksenbjerge, Øster Nykirke sogn og dåb den 31. juli 1757 i Øster Nykirke kirke.)

  Parnotater:

Give sogns kirkebog, trolovede og copulerede 1805: Den 29 May mødte i Nyekirke præstegaard ungkarl Jens Jensen sidst tjenendis i Veyle og enken Maren (Jensdatter) af Nederdonnerup med forloverne Jens Nielsen og Niels Jensen af Oxenbierre og anmeldte at de ville indgaa ægteskab med hinanden, hvorfor de som forlovede blev indskrevne. Jens Jensen. Maren Jensdatter med ført pen. Jens Nielsen ligesaa. Niels Jensen. Copulerede den 17 (Juni).



Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 18. april 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af tommybjerremogensen@gmail.com