tommyrelations

Velkommen til en slægtsdatabase, der primært omfatter Mogensen familien fra Hodde-Tistrup egnen, Bjerre/Hermansen familien fra Vejrup og Olsen/Frederiksen slægten fra Christiansø og Bornholm.

"Mogensen-slægten er af gammel bondeslægt fra Tistrup og Ølgod sogne, men flere af dens medlemmer blev pionerer i Ølgod som handlende og håndværkere. Det var driftige folk, der har sat sit præg på Ølgod på en god måde".
(Tage Olesen: Ølgod sogns gård- og slægtshistorie, Ølgod Museum, 1988)

Slægtsdatabasen omfatter på nuværende tidspunkt 22114 personer. Det er ikke alle, der er direkte i slægt med hinanden, men alle har en tilknytning til en eller flere af personerne i basen. Det væsentligste kildemateriale er data fra kirkebøger, folketællinger, skifter og borgerlige vielser, som er fundet på Arkivalier Online, men også fra private og offentlige databaser og hjemmesider. Ikke mindst hjemmesiden Slavs Herred har været til uvurderlig hjælp i forbindelse med søgning efter mange af de vestjyske familier.

Indholdsfortegnelse

  Anetavle for Tommy Bjerre Mogensen
  Efternavneoversigt
  Navneindeks

Kontaktinformation

Email Send email til tommybjerremogensen@gmail.com
Send brev til:
Tommy Mogensen


Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 10. juli 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af tommybjerremogensen@gmail.com